egészségmegőrzés

infraszauna

 

 

 

 

 

infraszauna 

Nálunk full spektrum sugárzós infraszauna van!

Hogy mi is ez?

A csősugárzós infraszaunák közül jelenleg az egyik legmodernebb típus.

Azért hívják full spektrumnak, mert mind a három tartományban bocsát ki infrasugarakat. Vagyis IR-A, IR-B, és IR-C sugarakat is, amik különböző mélységben hatolnak a bőr alá, ezáltal különböző hatásfokkal is működnek.

 

Az infraszaunáról

Míg finn szaunázás esetében a verejték 97%-a víz, az infraszauna a mélyebb rétegekből hívja elő a lerakódott, illetve fölösleges vegyi és méreganyagokat. Ezért az infravörös sugarak hatására történő izzadásnak csak 80%-a víz, a maradék fölösleges zsír, illetve nehézfémek és más kémiai anyagok elegye. Az infraszauna hőmérséklete általában 35-40 fok, így azok számára is ideális a használata, akik nem bírják a finn szauna magasabb hőmérsékletét, hiszen ez a hőmérséklet kevésbé megterhelő a szervezet számára.

Az infraszauna használatnak legfontosabb jótékony hatásai az alábbiak:

  • Egy intenzív infraszaunázás 30 perce alatt akár 600-800 kalóriát is elégethet a szervezet.
  • Felgyorsul az anyagcsere, ami elősegíti a gyors méreganyag-kiürülést a testből.
  • A méregtelenítés nemcsak a fizikai testre van hatással, de enyhítheti a stressz okozta mentális tüneteket, nyugtató hatással bír.
  • Növekszik az immunrendszer védekező képessége, továbbá öngyógyító folyamatok is elindulnak.
  • A vérkeringés is gyorsabb lesz, aminek sejt regeneráló hatása van, így felfrissülést okoz.
  • Mindezek hatására a szervezet zsírbontása is elindul, amely a fogyás mellett a cellulitisz, vagyis narancsbőr ellen is hatásos.
  • Továbbá az infraszauna használatot követően a bőr is felfrissül, visszahúzódnak a bőrgyulladások, regenerálódnak a kötőszövetek.

 

Bejelentkezés

+36 70 660 2291