Vibrációs tréning

intensifit

 

 

 

 

 

intensifit

Intensifit

A vibrációs tréningnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. Elősegíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb közérzetet biztosít. A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, nemcsak a testformálásban és a szépségiparban alkalmazzák, hanem az orvostudományban és a sportban is.

Lényege: Mozgó-vibráló padon állva a szervezetben egyensúlyvesztés következik be, amelynek hatására a központi idegrendszer működésbe lépteti az egyensúlyt fenntartó összes izmunkat. Így tudattalanul fokozódik az izommunka, 1 másodperc alatt 10-60 izomösszehúzódás érhető el.

Az IntensiFit Vibrációs Tréner egy fitness gép, mellyel nagyságrendekkel intenzívebben tudunk edzeni mintha sima fitness termi edzésen vennénk részt. A titok a billegő és rezgő mozgás ötvözésében van, mely másodpercenkénti többszöri izomösszehúzást vált ki valamennyi izomcsoportban. A folyamatos terhelés miatt nincs pihenő szakasz, így érhető el 10 perc alatt a kellemes fáradtság érzete. A különböző tartásjavító gyakorlatok során megszüntethető a hanyag tartás okozta derék,-és hátfájdalmak.

Az izomstimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el. A kritikus zónák (has-comb-fenék) kiemelt figyelmet kapnak az edzés során, mely testrészeken igen gyorsan látható lesz az eredmény.

Az IntensiFit rendszeres használata jótékony hatással van az izomköteg növelésére, szálkásítására, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére. Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, vállformázó funkció). Az izomstimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el.

Használja az INTESIFITET akár minden nap és az eredmény nem marad el!

    Bejelentkezés

    +36 20 928 0426