RÓLUNK

 

 

 

 

 

Köszöntünk Pest talán legélhetőbb részén, az Újlipótvárosban. Nemrégen elkészült új sport és tehetséggondozó központunk is büszkén viseli a városrész nevét. Reméljük rövidesen a kerület is jó szívvel ajánlja tevékenységünket és valami újat fogunk tudni kínálni különböző korosztályoknak, társadalmi csoportoknak, érdeklődési köröknek.

Mi lesz a központ? Reményeink szerint egy harmóniában, szinergiában működő olyan komplex tevékenység, ahol családok, barátok, párok és társaságok egyidejűleg tudják a szabadidejüket hasznosan tölteni sporttal vagy csak egyszerűen közösségi életet élni.

Nem egyszerűen fitnesz óra vagy pingpongra történő asztalbérlés, esetleg kávézó. Olyat álmodtunk, ami némi túlzással akkor is bevonz embereket, ha nincs elsődleges célja és csak később dönt arról, hogy aznap mit csináljon nálunk.

Mi alapítók, Bohus-M. Péter és Rostás Gábor álmodtunk… Ugye az álmok néha szembe jönnek, ritkán meg is valósulnak.

„Hova menjünk? – menjünk az Újlipótba” Jól fog csengeni? És nem az lesz a kérdés hogy minek, mi célból, hanem, hogy mikor? Esetleg kivel.

A 2 zászlós hajó, a fitnesz és a pingpong mellett széles kínálatot nyújtunk.

Együttműködési megállapodás előkészülete van a BRFK-val egy szabadidős tevékenységbe „csomagolt” bűnmegelőzési program létrehozása érdekében. Megvalósítjuk a korábban Zuglóban már jól működő iskolai programot, amikor is iskolai oktatás keretében asztalitenisz foglalkozás lesz elsősöknek és másodikosoknak. Gondoltunk a fogyatékkal élőkre, és egy erre a célra kialakított lejárat várja őket szeretettel. A Budapesten élő külföldiek is új közösségi térre találnak reményeink szerint, a részükre készített programjainkkal.

Cégeket is szívesen fogadunk szervezett formában, sportnapra, csapatépítő programra, de az erre a célra kialakított termünkben oktatást, megbeszélést nagyobb körben, prezentációt is tarthatnak.

Középtávon megvalósítunk egy sportorvosi szolgáltatást, gyógy-és sportmasszást, életmód és táplálkozási tanácsadást, egy kifejezetten erre kialakított helyiségben.

Átmenetet kínálunk a klasszikus sporttevékenység és a polgári, kávéházi szalonok hangulata között.

Menü pontjainkban megtalálható, és folyamatosan bővül ajánlatunk, árakkal, lehetőségekkel, akciókkal. Proaktív módon szeretnénk napi kapcsolatban maradni partnereinkkel.

Minden foglalkozást szakképzett edző fog irányítani, igény szerint személyi edző is kérhető.

Központunk weboldalán – és személyesen is – természetesen nyitottak vagyunk bármilyen ötlet megvalósítására, a meglévők bővítésére.

Nem csak rajtunk, leendő vendégeinken is múlik, hogy milyen sikeres a hely. Tegyen érte, már ma!

Mindenkit várunk!

„Just another – something different”… Igen: valami más, valami eltérő. Ez a credonk.

 

Rostás Gábor 

Alapító – Elnök

Bohus-M. Péter 

Alapító