RÓLUNk

 

Köszöntünk Pest talán legélhetőbb részén, a XIII. kerületben, Újlipótvárosban. Újlipót Rendezvényterem-Pingpong Klubunk, Sport és Tehetséggondozó Központunk büszkén viseli a városrész nevét. Reméljük a lakosság és a céges dolgozók is jó szívvel veszik igénybe tevékenységünket és valami újat tudunk kínálni különböző korosztályoknak, érdeklődési köröknek.

Reményeink szerint egy harmóniában, szinergiában működő olyan komplex tevékenység, ahol családok, barátok, párok és társaságok egyidejűleg tudják a szabadidejüket hasznosan tölteni programokkal vagy csak egyszerűen közösségi életet élni.

Olyat álmodtunk, ami némi túlzással akkor is bevonz embereket, ha nincs elsődleges célja és csak később döntenek arról, hogy aznap mivel töltsék el a szabadidejüket nálunk. Cégeket is szívesen fogadunk szervezett formában, csapatépítő programra, sportnapra, vetélkedőre, valamint az erre a célra kialakított termünkben oktatást, megbeszélést, prezentációt is tarthatnak.

Az álmok néha szembe jönnek, ritkán meg is valósulnak.

Megvalósítjuk a már jól működő budapesti iskolai programot, amikor is iskolai oktatás keretében asztalitenisz foglalkozás lesz elsősöknek és másodikosoknak. Gondoltunk a fogyatékkal élőkre, és egy erre a célra kialakított lejárat várja őket szeretettel. A Budapesten élő külföldiek is új közösségi térre találnak reményeink szerint, a részükre készített programjainkkal.

Átmenetet kínálunk a klasszikus sporttevékenység és a polgári programok hangulata között.

Menüpontjainkban megtalálható és folyamatosan bővül ajánlatunk, árakkal, lehetőségekkel. Proaktív módon szeretnénk napi kapcsolatban maradni partnereinkkel.

Tehetséggondozó programunk keretein belül a foglalkozásokat szakképzett edzők irányítják.

Nem csak rajtunk, leendő vendégeinken is múlik, hogy milyen sikeres a hely. Tegyen érte, már ma!

Mindenkit szeretettel várunk!

Újlipót Pingpong Klub és Rendezvényterem

Újlipót Stk

csapata